porsche 924 onderdelen, parts

Onderdelen voor uw Porsche 924, 944, 911, 914, 356. 

Gefocused op de Porsche 924, onderdelen, onderhoud, restauratie, en advies. 

Classic 924

Op deze website zult u alle informatie vinden over wat wij als bedrijf allemaal in onze mars hebben. Ook zult u hier alles vinden over de Porsche 924 in het algemeen. 


Hoe de passie bij ons is begonnen.

Van hobby tot bedrijf.

Begin jaren 90 kocht mijn vader een gebruikte Porsche 924 in Duitsland. Ik was toen 3 jaartjes jong. We hebben er heel wat kilometers mee gemaakt. Van Porsche evenementen, circuitdagen tot vakanties ! Deze Porsche 924 is nog steeds in ons bezit en heeft er inmiddels al ruim 3 ton opzitten.                                                                                    

Nadat ik ben afgestudeerd in Apeldoorn op het ROC als bedrijfsleider in de motorvoertuigen branche, ben ik gaan werken bij een aantal klassieker specialisten en PCG. Ik heb daar de nodige praktijk ervaring opgedaan en na een aantal jaren heb ik besloten een eigen bedrijf op te zetten met als hoofdmoot de Porsche 924! 

Het is dan ook geweldig om van je hobby je beroep te kunnen maken. Eerst nog bij mijn vader in een grote hal, daarna een eigen huis met daaraan gekoppeld mijn bedrijfspand, wat wil je nog meer!

Nu alweer 16 jaar bezig, veel geleerd, en een mooie verzameling opgebouwd. Liefhebbers kunnen bij mij terecht voor onderhoud en reparatie, onderdelen, een aankoopkeuring, aankoop, restauratie en een eerlijk advies.