porsche 924 onderdelen, parts

924 Swiss Special 1978

Van deze speciale editie zijn er maar 100 geproduceerd enkel voor de Zwitserse markt in 1978. 100 Stuks om precies te zijn. Deze werd geleverd enkel in de bijzondere kleur Sierra Metallic (alleen geleverd op de 924 Swiss Special en later de 924 Kork). Ook werd hij standaard geleverd met een speciale kleur interieur (Kork) welke optioneel was voor de 911SC toentertijd, en een Porsche radio met antenne, zwarte 14 inch velgen met diamant geslepen buitenring en een goud gekleurd naamplaatje met Porsche embleem erop met de naam van de eigenaar die hem nieuw bestelde. Ook was deze editie gunstiger qua prijs dan een standaard 924 met gelijke opties. 

Wij hebben deze editie in onze verzameling staan en staat te wachten op restauratie. Alle onderdelen zijn verzameld om de auto volledig volgens fabrieksspecificaties te restaureren. 

We hebben op deze pagina wat foto's van een voorbeeld hoe de auto in perfecte staat eruit ziet, en ook foto's van onze auto zoals hij er momenteel bijstaat. Ook een kopie van de brief vanuit de AMAG richting alle Porsche dealers (bron www.werk924.com ).